Uge 3 – Første gang i MR scanner

  • Smerte               Ingen
  • Humør                 6/10
  • Energi               Normal

Dette var mit første “besøg” i en MR scanner, for at gøre en lang historie kort: det er fuldstændigt smertefrit men røvsygt fordi det tager 45 min. Jeg lider ikke af klaustrofobi, men det vil muligvis være mere udfordrende for disse, da du er totalt omgivet inde i scanneren.

Før scanningen, får du en injektion med kontrastvæske, det kan slet ikke mærkes og det eneste jeg oplevede var en svag bismag af salt. Bagefter får du ørebeskyttere på og kan vælge at høre radio i disse og så bliver du ført ind i MR scanneren.

Maskinen larmer trods ørebeskytterne som en byggeplads længere væk, men ørebeskytterne gør naturligvis at din hørelse er fuldstændigt beskyttet.

Så skal du bare ligge fuldstændig stille i 45 minutter, det er det, gaab.

Skriv et svar