Uge 6 – Resultater fra PET/CET scanningen og nye skridt

Juhuu! – resulaterne fra PET/CT scanningen vidste ingen tegn på kræft i min krop, der var en meget lille gul indikation rundt om den inficerede lymfe, men lægerne på dette hospital mente ikke dette var kræft og var sandsynligvis bare et resultat af lymfe infektionen.

  • Smerte              Ingen
  • Humør             9/10
  • Energi              Normal

Da hospitalet ikke foretager denne form for operation, blev jeg henvist til Rigshospitalet for at få fjernet cysten kirugisk. Lægerne mente at hvis jeg var heldig, ville Rigshospitalet lade mig blive i kræftpakken og operationen ville ske med kort varsel, ellers kunne det godt være lang ventetid.

Jeg var så glad og opløftet og det samme blev min familie, 6 uger med konstant uvished på hvor slemt det ukendte var, sluttede endelig!

Skriv et svar