Uge 9 – Fortsat heling fra operationen og det første møde med kræftafdelingen.

  • Smerte              4/10
  • Humør              5/10
  • Energi               6/10

Anden uge var ligeså smertefuld som første, men det tager 2 uger at hele efter at have fået fjernet mandler, det er bedst at få gjort det som barn,da det skulle være langt mindre smertefuldt, men jeg havde ikke så meget valg…

Jeg var til første møde med kræftafdelingen der bekræftede at det var HPV relateret og at det var opdaget i meget tidlig stadie, så selvom det er en alvorlig sygdom så havde jeg rigtig gode odds (+90 pct) for at komme levende igennem hvis jeg tog imod behandlingen.

De lagde dog heller ikke skjul på at det er en hård behandling jeg skulle igennem, på Herlev 6 dage om ugen i 6½ uge for at få 33 x stråler og 5 x kemo..

Skriv et svar