Uge 15 – Endelig sidste behandling!!!

  • Antal strålebehandlinger                      33/33 – Færdig
  • Antal gange kemoterapi (Paclitaxel  4/5 – Færdig
  • Smerte                                                        6/10
  • Humør                                                        7/10
  • Energi                                                         4/10
  • Bivirkninger                                              9/10

Endelig oprinder den dag jeg i 2 måneder har glædet mig til!

Områderne både ind og udvortes omkring min operation har en meget rød/violet farve, så jeg har fået en moderat grad af brandsår på området.

Min kone og børn var alle kommet sammen med for den sidste strålebehandling og de utroligt søde ansatte ved strålebehandlingen viste mine børn hvordan det hele virkede og det havde en rigtig god afmystificerende effekt på dem.

Og da jeg kom ud fra sidste behandling havde min dejlige kone arrangeret en overraskelse til mig, – både familie og nære venner kom til hospitalet for at fejre min sidste behandling, de havde medbragt kage og champagne. Jeg overvejede at være social og tage en drink med dem igennem sonden 🙂

Det var dejligt at se dem og samtidigt vide at nu var det slut med 6 ugentlige besøg på Herlev, jeg tog hjem og faldt direkte i søvn med en ro i sjælen jeg ikke har haft llnge., selvom jeg godt ved at de næste 2 uger muligvis kunne blive de værste – rent smertemæssigt. Men som skrevet andetsteds, er smerterne langtfra det værste ved denne behandling.

Skriv et svar