Uge 16 – Første uge efter behandlingen

  • Uger efter behandling:         1
  • Smerte             6/10
  • Humør              7/10
  • Energi               4/10
  • Bivirkninger   9/10

Lægerne på Herlev fortalte mig at de 2 uger efter behandlingen kunne være de værste pga. de akkumulerede effekter af strålebehandlingen der kun langsomt fortager sig.

Dette er heldigvis ikke mit indtryk,- uge 1 efter behandling er ikke bedre end ugen før men heller ikke værre, måske er jeg en smule mere træt. Smerterne fra sårene på min hals kan mærkes selv med morfin, men er tålbare, slimet er desværre ligeså ulækkert og er slet ikke stoppet.

Jeg kan gå ture, cykle lidt, men så snart kl nærmer sig 19, går den omvendte udgave af Dracula tilbage i kisten 🙂

Jeg er meget håbefuld og ganske utålmodig på at se de første tegn på fremgang, forhåbentlig sker der noget i næste uge.

Skriv et svar