Uge 17 – anden uge efter behandling.

  • Uger efter behandling:         2
  • Smerte             2/10
  • Humør              4/10
  • Energi               3/10
  • Bivirkninger   8/10

Smerten har nu nået et niveau hvor morfin ikke længere er nødvendigt, lægerne på Herlev fortalte mig mindst 3 gange at når jeg skulle stoppe med morfin skulle jeg nedtrappe langsomt. Dette råd valgte jeg så af uforklarlige årsager at ignorere og lavede en fuld stop, resultatet af dette var ikke rysteture men til gengæld 4 søvnløse nætter som var drøje, så husk at gør hvad lægerne siger i forhold til morfin!

Humøret tager desværre igen et dybt dyk, smerten er reduceret men slimet fortsætter med at handicappe mig socialt og sonden begynder at irritere min hals enormt meget. Jeg er ved at være meget træt af at være syg, alle mine muligheder for at gøre noget aktivt eller socialt er ekstremt begrænsede og jeg er meget bange for om og/eller hvor hårdt jeg bliver ramt af senfølger af behandlingen.

Kort sagt er jeg i det værste selvmedlidenheds humør, min familie tog til Jylland for at besøge bedsteforældre , hvilket var rigtig godt for dem, så de kunne komme væk fra min naturlige men tærrende tristhed. Jeg kan ikke hygge mig med dem, så længe slimet fortsætter og de kan intet gøre for at fjerne mine bivirkninger.

Jeg satte mig ned og så Deadpool 2 for at komme i bedre humør og fik endelig et smil på læben da “helten” også går i selvmedlidenhed boksen og får denne sviner:

Skriv et svar