Uge 18 – Gennembrud!

Uger efter behandling:         3

  • Smerte             1/10
  • Humør              8/10
  • Energi               4/10
  • Bivirkninger   4/10

Så kom der endelig fart på!, sonden kom pludselig op af sig selv i påsken ( skriv endelig hvis i ønsker nærmere detaljer..) og så kunne jeg vælge mellem en tur til herlige Herlev for at få lagt en ny eller prøve at tvinge de 6 daglige proteindrikke ned igennem halsen. Jeg valgte det sidste og det går ok, de er ikke en fornøjelse men fortyndet med iskoldt vand glider de ok ned.

Jeg sover meget bedre, slim er stort set stoppet(jeg tror også sonden havde en del af skylden for slim produktion til sidst) og jeg er begyndt meget forsigtigt med let alm. mad, selvom salt er stort set det eneste jeg kan smage pt.

Det er bare dejligt at hvor bivirkningerne modsat tidligere ikke totalt handicapper én, nu blot er mindre irriterende, så det har været et stort vendepunkt 

 

 

Skriv et svar