5 ugers kontrol – fortsat forbedringer men tempoet er faldet

Så var jeg til 5 ugers kontrol på Herlev idag.
Halsen er helet rigtig pænt inden i og udenpå, lægerne, ingen spor af noget, alt var som det skulle være, så det er bare super 😀,
Nu er kontrol hver bare 4 måned og ingen CT scanninger
,da det er helt usandsynligt der skulle være mere “guf” i forhold til hvor tidligt de fandt det og min profil.

Energien er stadig ikke helt på plads og det er gået lidt i stå med fremskridt på smag og mundtørhed, jeg prøver flere ting, men det er bestemt ikke alt der er en nydelse endnu. Det er ikke fordi det er blevet værre men jeg har vænnet mig til at det blev lidt bedre uge for uge.

Arbejder stadig 2 dage hjemme,2 dage ind og én fridag og det fungerer rigtig fint og det fortsætter jeg med frem til sommerferien.

Skriv et svar