Velkommen

Velkommen til min blog, jeg regner med at en af grundene til at du aflagt min hjemmeside et besøg er at du enten:

  • Selv er ramt af eller har haft HPV mandel/hoved-hals kræft
  • Eller kender nogle der er ramt af dette

Grundene til at jeg har lavet denne blog er at der ikke pt. er meget beskrevet på nettet om denne kræfttype og jeg derfor gerne har ville lavet noget andre kan drage nytte af.

Min dagbog kan du finde her: http://uge-1-hvad-er-det-for-en-haevelse-jeg-har-paa-halsen

Min blog er ikke meget personlig med billeder etc. , da mit primære formål er at give en ide om behandlingen af sygdommen og mine råd til hvordan man bedst kommer igennem det.

Det er vigtigt at nævne at det ikke er en alt-er-godt tilgang, at gå igennem behandlingen for HPV mandel kræft er hårdt både fysisk og mentalt og det skjuler jeg ikke, som du kan læse dig til i dagbogen.

Hvis du ønsker en mere personlig blog, kan jeg varmt anbefale den engelsksprogede  SupermanHPV . Jason der har lavet denne, har gennemgået det samme for et par år siden og han svarer også på spørgsmål og er en meget behagelig fyr.

Michael inde fra Cancerforum har også gennemgået samme forløb, du kan læse hans danske blog inde på 

https://www.cancerforum.dk/grupper/kraeftsygdomme/hals-og-mundhulekraeft/mit-forloeb-med-kraeften-fra-den-blev-opdaget-og-frem-til-dd-opdateres-loebende

Kort om mig: Jeg er en mand i midt fyrerne der lever i Danmark , jeg er gift og far til 3 børn, jeg har aldrig været alvorlig syg før og har prøvet at leve relativt sundt med motion på trods af et par ekstra kilo.